Arctic Dome kopen

Wij verzorgen de distributie van de Artic Dome in Nederland, België en delen van Duitsland. Ons team adviseert je graag over de mogelijkheden die er zijn. Wat dacht je van glamping, bijzondere workshops, lezingen of misschien plaats je de Arctic Dome wel in jouw achtertuin.

Doordat de Dome tent van hoogwaardig materiaal is gemaakt kunt u de Arctic Dome het hele jaar buiten laten staan. Met de speciale frame constructie is de Dome bestand tegen alle weersomstandigheden. In Noorwegen heeft hij al eens windkracht 11 weerstaan!

Wil je de Arctic Dome verplaatsen dan is hij in minder dan twee uur weer opgebouwd. Hierdoor is de dome tent erg flexibel in te zetten.

Mocht je de Arctic Dome willen huren dan kun je terecht bij één van onze verhuurpunten.

Verkoop aan campings

De trend van komend jaar op Camping gebied; Glamping. Steeds meer mensen willen luxe kamperen en de Arctic Dome biedt hiervoor de ideale oplossing. Door als camping je gasten in een Arctic Dome te laten overnachten biedt jij ze een unieke ervaring. Door het doorzichtige dak slapen jouw gasten onder een sterrenhemel terwijl de Dome warm blijft door een houtkachel.

Arctic Dome interieur glamping

Geïnteresseerd in huur of koop?

Vind op de kaart rechts uw dichtstbijzijnde dealer. Of klik op de button hieronder.

contact
Zweedse Tenten
(Van der Heydenstraat 8, 8014 ZZ Zwolle)
Nordic Tipis
(Hoezestraat 54, Nieuwerkerke, BE-9320)
Kanoschool Herbiebird
(Hoogeweg 26, 8376EM Ossenzijl)