Over Arctic Dome

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met roots in Scandinavië. Na vele jaren Nordic Tipi’s te hebben opgebouwd bij festivals, evenementen en bruiloften voegen wij een nieuwe beleving aan ons assortiment toe. De Arctic Dome.
Ook hier laten wij onze inspiratie de vrije loop en creëren wij met deze tenten een setting en sfeer waarin jouw evenement kan plaatsvinden. De Arctic Dome is nieuw en vooruitstrevend in Nederland en daarmee ook jouw event.

Missie

Ervaringen blijven je bij op het moment dat zij uniek zijn. Het is onze missie om met de tenten die wij leveren, jou een oprechte en unieke ervaring te bieden die je niet vergeet.
Wij zijn, aan de hand van service en kwaliteit voor zowel de commerciële als de particuliere markt, de grootste in het verhuren en verkopen van Arctic Domes in Nederland.

Visie

De opkomende markt van Dome tenten instappen met een product waar de klant al jaren op wacht. Jij geniet maximaal door de vormgeving van onze tenten: de koepelvorm ziet er niet alleen fraai uit van de buitenkant, maar biedt jou ook veel ruimte en door het dakraam ervaart jij het uitzicht. Het genieten in onze tenten is het beleven van de omgeving.

JOUW ARCTIC DOME