Ontdek de mogelijkheden. Wij kennen ze allemaal.

De Arctic Dome is een compacte en comfortabele koepeltent van 23 m2. Met een doorsnede van 5.5 meter ontzettend geschikt om sfeer te creƫren. Het vlamvertragende tentdoek is voorzien van ramen en het is ook mogelijk om van bovenaf daglicht naar binnen te laten. De beleving staat tijdens jouw gelegenheid centraal. Een plaats van intimiteit waar bezoekers elkaar kunnen ontmoeten, een hapje eten of een workshop volgen. De Arctic Dome maakt dit mogelijk op een speciale wijze. Dit alles voor een oprechte en unieke ervaring. Een tent met karakter.

Bekijk hier jouw mogelijkheden


mogelijkheden
mogelijkheden
mogelijkheden

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. De Arctic Dome is oneindig uit te breiden, dit biedt voor jou vele mogelijkheden. De tent is geschikt voor grote evenementen, zonder dat de sfeer verloren gaat. Ook voor een intieme bruiloft is de Arctic Dome passend. Wij vervullen jouw wensen, zodat jouw ervaring compleet is. En dat jij en je bezoekers zorgeloos kunnen genieten van het onvergetelijke moment.

Persoonlijk advies

Outdoor of indoor, het kan allemaal. Wij geven persoonlijk advies en houden rekening met verschillende omgevingsfactoren die jouw gelegenheid sfeervol, toegankelijk en veilig maken.

Sfeervolle inrichting

De Arctic Dome voelt zich thuis in elke omgeving en is een echte eyecatcher. Ongeacht de omstandigheden, de tent staat als een huis. De juiste inrichting is bepalend voor de sfeer. De Arctic Dome is dankzij zijn ronde vorm sfeervol in te richten. Wij kunnen jou daarbij helpen!