Contactinformatie

Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Wij gaan graag met je in gesprek om verschillende mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of de contactinformatie hieronder.

  • ARCTIC DOME NL
    VAN DER HEYDENSTRAAT 8
    8014 ZZ ZWOLLE

  • 0031 (0)38 30 32 185

  • INFO@ARCTICDOME.NL

  • ARCTIC DOME NL


DIRECT NAAR FACEBOOK

Neem contact met ons op

Wij denken graag met je mee

Wij gaan graag met je in gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij al jouw wensen. Twijfel je over jouw idee met de tent, laat het ons weten. Wij hebben alle technische specificaties op een rijtje om zo te bekijken wat het beste past. de Arctic Dome tent beschikt over alle veiligheidspapieren waar festivals en grote evenementen om vragen. Denk hierbij aan maximale windkracht en brandveiligheid.

Onze Arctic Dome tenten worden handgemaakt in hoge noorden. Hier werken mensen op ‘scandinavisch’ tempo aan de prachtige tenten. Doordat de tenten handgemaakte worden zijn er maar een paar Arctic Dome tenten op de wereld. Je bent dus verzekert van een unieke tent op je evenement, bruiloft of jubileum. ScandinaviĆ« biedt prachtige mogelijkheden voor het fotograferen van de Arctic Dome. Hiervan zijn wij natuurlijk op de hoogte. De beelden die gemaakt zijn voor onze website, zijn gemaakt in Ljosland. Ljosland is een prachtig natuurgebied in Noorwegen. In de winter is Ljosland een bekend wintersport gebied en zeker eens de moeite waard.


Image