Oorsprong Arctic Dome

Zweden, Noorwegen en Finland vormen samen Scandinavië, oorsprong van de Arctic Dome. Deze drie landen creëren samen een plek waar ruimte, rust en natuur samenkomen. In veel landen is het ondenkbaar, maar in Scandinavië is er veel omgeving gevuld met bossen, wateren en mooie landschappen. Ieder land heeft zijn eigen charme. Scandinavië is van oorsprong sfeervol, stijlvol en uniek in haar ontwerpen.

De Scandinavische landen staan bekend om de mooie pure plekjes in de natuur. Veel toeristen trekken erop uit om een avontuur te beleven. Er zijn koepelachtige structuren gevonden, waar duizenden jaren voor Chrisus mensen in leefden. In Groenland werden ze voornamelijk gemaakt met ijs, deze koepelachtige huizen werden ook wel iglo’s genoemd.

Scandinavië
Oorsprong tent

Avontuur bepaal je zelf

In de Scandinavische landen trekken veel mensen erop uit om de wilde omgeving te verkennen. Door de grote bossen worden heel wat kilometers afgelegd, op zoek naar de mooiste plekjes. ’s Avonds worden de tenten opgezet en een warm vuurtje aangestoken. Op het moment dat de dagen korter worden en de duisternis eerder valt, is het schitteren van het Noorderlicht te zien.

Scandinavië is van oorsprong sfeervol, stijlvol en uniek in haar ontwerpen. Waar vroeger de koepeltent gebruikt werd om te wonen, is het nu gemaakt voor ontspanning en genieten. Mensen van alle leeftijden, zijn op zoek naar nieuwe uitdagingen omtrent vrije tijd, sport en cultuur. Sommigen zullen de grenzen van de natuur opzoeken en andere zullen outdoor avonturen combineren met comfortabele accommodatie en eetgelegenheden.

Arctic Dome

De Arctic Dome staat voor Scandinavische stoerheid, met het comfort van nu. Het geeft de mogelijkheid om vanuit de tent uitzicht op de stralende sterrenhemel te bieden.

De koepel is een uniek ontwerp, zowel technisch als visueel. De verdeling van de ruimte is perfect en het ontwerp praktisch in de toepassing. De tent kan oneindig worden gebruikt voor alle soorten gelegenheden. Voor zowel feestjes, sportkampen en congressen als voor festivals en events, zorgt de Arctic Dome op elk terrein voor een onvergetelijke sfeer. De tent kan voor veel verschillende activiteiten worden gebruikt. Voor ieder zijn eigen avontuur.

Oorsprong tent