Samen komen wij tot een passende inrichting

Laat ons je helpen de perfecte sfeer te creëren

De Arctic Dome oogt van nature sfeervol. Om een ultieme sfeer te creëren, is het interieur van de Dome erg belangrijk. Door gebruik te maken van onze mogelijkheden, worden sfeer en gezelligheid toegevoegd aan jouw tent. De Arctic Dome verzorgt naast de Dome tent, ook bijpassende Scandinavische meubels. Deze meubels kunnen in diverse opstellingen worden verzorgd. Er zijn verschillende aspecten waar wij jou van kunnen voorzien. Dit zijn onder andere meubilair, licht en accessoires.

Mogelijkheden

Meubels
De juiste inrichting is bepalend voor de gewenste sfeer van de Arctic Dome. De meubels die wij leveren zijn houten tafels en banken. De Scandinavische stijl is goed terug te vinden in dit meubilair en geeft een geweldige sfeer aan jouw Dome.

Verlichting
In de Arctic Dome kan verschillende verlichting worden geplaatst. Aan het frame van het plafond kan verlichting worden gehangen. Ook op de tafels kunnen olielampen worden geplaatst, wat een intieme sfeer verzorgt. Wij helpen jou graag met het invullen van geschikte verlichting voor jouw activiteit.

Accessoires
De Scandinavische sfeer kan worden afgemaakt met accessoires. Bij de banken kunnen wij schapenvachten leveren. De vachten brengen een sfeervol gevoel met zich mee en passen ontzettend goed bij de Arctic Domes.